Menü

Viszonteladóknak

 

Cégünk 8 éve foglalkozik eredeti és utángyártott nyomtatókellékanyagok forgalmazásával. Indulásunk óta különös figyelmet szentelünk ügyfeleinknek, és folyamatosan várjuk új viszonteladó partnereink csatlakozását.

 

Viszonteladó partnerünkként egyedi, kedvezményes árakon vásárolhatsz több, mint 30.000 darabos budapesti raktárkészletünkből, így a vásárolt termékeket akár azonnal átveheted. Termékeink között szinte minden nyomtató típushoz megtalálhatóak az eredeti, illetve jelzés nélküli utángyártott kellékanyagok. Amennyiben az általad keresett terméket nem találod meg webáruházunkban, egyedi beszerzési ajánlatot kérhetsz személyes kapcsolattartódtól.

 

Minden partnerünkkel viszonteladói keretszerződést kötünk, és - az első néhány vásárlást követően - lehetőséget biztosítunk halasztott fizetésre, és hitelkeret terhére történő vásárlásra.

Partnereinknek hozzáférést biztosítunk a viszonteladói webáruházunkhoz egyedi felhasználói regisztrációval. Saját fiókodban könnyedén nyomon követheted korábbi rendeléseidet és számláidat. Az általunk biztosított XML és API adatkapcsolattal kijelezheted készleteinket saját webáruházadban, és automatizálhatod is a megrendelés leadásának folyamatát.

Amennyiben szeretnél viszonteladó partnerünk lenni, jelezd az alábbi űrlapon, és hamarosan keresni fogunk a megadott elérhetőségeiden.


Keresés