Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

OKI tonerek

Rendezés:

OKI eredeti tonerek

A legjobb eredeti Oki tonerek az OnlineToner-nél. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.

A tonerek működése

A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni. Kivétel ez alól a nem hőálló műanyag fólia. A tonerpor a tintatartóban helyezkedik el, ami egy kis tároló. A nyomtató összegyűjti a kellő mennyiségű tonert a tárolóból egy előhívó-berendezés segítségével. Az „előhívó” tulajdonképpen kicsi, negatív töltésű, mágneses szemcsék összessége. Ezek az apró szemcsék egy forgó, fém hengerre gyűlnek össze, ami végül „kihordja” a tonert a tárolóból. Az előhívó negatív töltésű szemcséi magukhoz vonzzák a pozitív töltésű toner részecskéket. A dobhoz érve a henger lesöpöri a szemcséket, és mivel az elektrosztatikus vázlat sokkal erősebb negatív töltéssel rendelkezik, mint az előhívó szemcséi, a dob végül bevonzza a tintarészecskéket.

Nálunk a legjobb gyári tonereket találja meg! Böngésszen a megbízható, minőségi világmárkák között, ahol biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő terméket, legyen szó otthoni vagy irodai használatról. Nem nagy csoda, hiszen nevünkből adódóan (Onlinetoner) kötelességünk is az eredeti tonerek széles választékát kínálni vásárlóinknak. A toner eredeti változata mind a 17, általunk forgalmazott világcég esetében elsőosztályú, hosszú életű és megfizethető. Ha tőlünk rendeli, akkor biztosan nem fog csalódni, ez garantált.

Az OKI tonerek

Az OKI tonerek magas minőségűek, az OKI nyomtatók teljesítményéhez lettek tervezve. Az OKI tonerek különböző típusú és méretű nyomtatókhoz kaphatók, beleértve a lézernyomtatókat és a LED-nyomtatókat is. Fontos, hogy megfelelő tonert válasszunk a használt nyomtató típusának és modelljének megfelelően!

Az OKI tonerek csomagonként eltérő teljesítményt kínálnak, ami azt jelenti, hogy különböző oldalszámú nyomtatásokhoz kaphatók. Fontos ellenőrizni a toner dobozán vagy címkéjén szereplő oldalszám adatokat, hogy megtudjuk, hány oldalt lehet nyomtatni az adott tonerrel.

Az OKI tonerek ára a patron típusától és a nyomtatás számától függ. Az eredeti tonerek általában drágábbak lehetnek, míg az utángyártottak kedvezőbb áron érhetők el. Az OKI tonerek megbízható választás lehet, ha OKI nyomtatót használunk, vagy ha kiváló minőségű nyomtatásokra van szükség. Azonban mindig érdemes ellenőrizni a nyomtató kompatibilitását és az elérhető tonerek specifikációit az Ön igényeinek megfelelően.

Fedezze fel az utángyártott prémium toner és az utángyártott toner kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma!

Keresés