Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

KYOCERA tonerek

Rendezés:
Beszállítói raktáron
41.205 Ft (32.445 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
26.657 Ft (20.990 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
53.029 Ft (41.755 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
38.202 Ft (30.080 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
25.273 Ft (19.900 Ft + ÁFA)
Raktáron
21.685 Ft (17.075 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
28.200 Ft (22.205 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
37.084 Ft (29.200 Ft + ÁFA)

KYOCERA eredeti tonerek

A legjobb eredeti KYOCERA tonerek az OnlineToner-nél. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.

A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni. Kivétel ez alól a nem hőálló műanyag fólia. A tonerpor a tintatartóban helyezkedik el, ami egy kis tároló. A nyomtató összegyűjti a kellő mennyiségű tonert a tárolóból egy előhívó-berendezés segítségével. Az „előhívó” tulajdonképpen kicsi, negatív töltésű, mágneses szemcsék összessége. Ezek az apró szemcsék egy forgó, fém hengerre gyűlnek össze, ami végül „kihordja” a tonert a tárolóból. Az előhívó negatív töltésű szemcséi magukhoz vonzzák a pozitív töltésű toner részecskéket. A dobhoz érve a henger lesöpöri a szemcséket, és mivel az elektrosztatikus vázlat sokkal erősebb negatív töltéssel rendelkezik, mint az előhívó szemcséi, a dob végül bevonzza a tinta részecskéket.

A nyomtatók színpalettája

A nyomtatók érdekessége, hogy a számítógépes programokkal ellentétben nem az RGB (piros, zöld, kék) színteret alkalmazzák, hanem a CMYK palettát. Ez az azúr (cyan), a lila (magenta), a sárga (yellow) és a fekete, kulcsszín (key) négyesből tevődik össze. Az utolsóra azért van szükség, mert a három másik szín nem tud tökéletes feketét alkotni.

A CMYK színtér működésének különlegességéhez tartozik, hogy az RGB-vel ellentétben nem összegző, vagy másnéven additív, hanem kivonó, azaz szubsztraktív eljárással állítják elő a színeket. Míg az RGB esetében a világító színek részaránya határozza meg a végső képet, a CMYK skálán, a felületre apró pöttyönként felfestett négy alkotóelem által visszavert fény kelti életre a színt.

Megbízható tonerek egy helyen

Nálunk a legjobb gyári tonereket találja meg! Böngésszen a megbízható, minőségi világmárkák között, ahol biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő terméket, legyen szó otthoni vagy irodai használatról. Nem nagy csoda, hiszen nevünkből adódóan (Onlinetoner) kötelességünk is az eredeti tonerek széles választékát kínálni vásárlóinknak. A toner eredeti változata mind a 17, általunk forgalmazott világcég esetében elsőosztályú, hosszú életű és megfizethető. Ha tőlünk rendeli, akkor biztosan nem fog csalódni, ez garantált.

Fedezze fel az utángyártott prémium toner és az utángyártott toner kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma!

Keresés