Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

CANON tonerek

Rendezés:
Raktáron
25.744 Ft (20.271 Ft + ÁFA)
Raktáron
24.724 Ft (19.468 Ft + ÁFA)
Raktáron
22.970 Ft (18.087 Ft + ÁFA)
Raktáron
45.651 Ft (35.946 Ft + ÁFA)
Raktáron
41.007 Ft (32.289 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
25.718 Ft (20.250 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
17.717 Ft (13.950 Ft + ÁFA)
Raktáron
17.647 Ft (13.895 Ft + ÁFA)
Raktáron
22.689 Ft (17.865 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
18.161 Ft (14.300 Ft + ÁFA)
Raktáron
21.739 Ft (17.117 Ft + ÁFA)
Raktáron
17.141 Ft (13.497 Ft + ÁFA)

CANON eredeti tonerek

A legjobb eredeti CANON tonerek az OnlineToner-nél. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.

A lézernyomtató működése

A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni. Kivétel ez alól a nem hőálló műanyag fólia. A tonerpor a tintatartóban helyezkedik el, ami egy kis tároló. A nyomtató összegyűjti a kellő mennyiségű tonert a tárolóból egy előhívó-berendezés segítségével. Az „előhívó” tulajdonképpen kicsi, negatív töltésű, mágneses szemcsék összessége. Ezek az apró szemcsék egy forgó, fém hengerre gyűlnek össze, ami végül „kihordja” a tonert a tárolóból. Az előhívó negatív töltésű szemcséi magukhoz vonzzák a pozitív töltésű toner részecskéket. A dobhoz érve a henger lesöpöri a szemcséket, és mivel az elektrosztatikus vázlat sokkal erősebb negatív töltéssel rendelkezik, mint az előhívó szemcséi, a dob végül bevonzza a tintarészecskéket.

A legjobb tonerek egy helyen

A Canon egyike azon számos vállalatnak, amelyek nyomtatókhoz és multifunkciós készülékekhez tonereket gyártanak és forgalmaznak. A Canon tonerek minőségi, megbízható nyomtatást tesznek lehetővé, és különböző típusokban és kapacitásokban érhetők el az ügyfelek számára. A Canon nyomtatókhoz való tonerek között találhatunk eredeti (OEM) tonereket és harmadik fél által gyártott, utángyártott tonereket is. Az eredeti Canon tonerek általában a legjobb minőséget és teljesítményt kínálják, mivel ezeket a Canon által tervezett és gyártott nyomtatókhoz fejlesztik ki. A Canon tonerek vásárlásakor fontos figyelembe venni a nyomtatási igényeket, a nyomtató típusát és a költségvetést. A különböző Canon tonerek különböző oldalankénti nyomtatási kapacitással rendelkeznek, és az árak is eltérőek lehetnek. A Canon gyártója általában ajánlásokat ad a tonerek használatára és cseréjére, amelyek segíthetnek a megfelelő toner kiválasztásában és az optimális nyomtatási teljesítmény elérésében.

Nálunk a legjobb gyári tonereket találja meg! Böngésszen a megbízható, minőségi világmárkák között, ahol biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő terméket, legyen szó otthoni vagy irodai használatról. Nem nagy csoda, hiszen nevünkből adódóan (Onlinetoner) kötelességünk is az eredeti tonerek széles választékát kínálni vásárlóinknak. A toner eredeti változata mind a 17, általunk forgalmazott világcég esetében elsőosztályú, hosszú életű és megfizethető. Ha tőlünk rendeli, akkor biztosan nem fog csalódni, ez garantált.

Fedezze fel az utángyártott prémium toner és az utángyártott toner kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma!

Keresés