Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

EPSON

Rendezés:

EPSON utángyártott tintapatronok  -

Próbálja ki a minőségi EPSON utángyártott tintapatront! A tintapatron a tintasugaras nyomtatók, faxok és multifunkciós eszközök kicserélhető alkatrésze, amely a tintát tartalmazza. Minden tintapatronban van egy vagy akár több tintatartó rekesz, néhány gyártó egy chipet is beépít, ami kommunikál a nyomtatóval. Utángyártottnak nevezünk minden olyan nyomtatókelléket, mint például tintapatront, tonert és festékszalagot, amit nem az adott nyomtató gyártója állít elő. Tehát a nem eredeti nyomtatókellékeket utángyártottnak hívjuk. Alkalmas lenne ezekre a termékekre a kompatibilis vagy „for use” kifejezés is, de ezeket a megnevezéseket nem ismerik sokan.

A tintapatronok esetében az egyszerű felépítésű modelleket gazdaságosabb legyártani, mint begyűjteni az üreseket, majd egy speciális eljárás szerint újra előállítani. Az utángyártott tintapatronok nagy előnye, hogy jelentősen olcsóbban szerezhetőek be az eredeti kiszereléseknél. Tartós színű patronok és gazdaságos multipack kiszerelésű csomagok is megrendelhetőek webáruházunból. Széles kínálatunkban a nagyszerű világmárkák prémium kategóriás utángyártott tintapatronok érhetőek el. Akik gyakran használnak nyomtatót otthon vagy a munkájuk során, azok jól tudják, hogy tintapatron kulcsfontosságú kelléke a nyomtatásnak. Ha már rendelkezünk egy minőségi nyomtató készülékkel, érdemes hozzá illő, elsőosztályú tintapatront vásárolni, ha tökéletes végeredményt szeretnénk elérni. Nagyszerű tulajdonságokkal rendelkező, igazán tartós, a legkülönfélébb színárnyalatú tintapatronok hatalmas kínálata érhető el webshopunkban, egyedülálló, állandó akciók keretében. Termékeink leírása tartalmazza azok részletes paramétereit, a garancia időtartamát, a kapacitás mértékét és a kompatibilis nyomtatók listáját.

Kifogyott a festék a nyomtatójából és nem tudja, hogy pontosan milyen patron vagy toner való bele? Semmi gond, mert segít az Onlinetoner.hu egyszerűen kezelhető tonerkeresője! Csak a nyomtató típusára van szükség, amit leolvashat a készülékről. Pillanatok alatt találhatja meg a megfelelő terméket, amit aztán rövid határidővel szállítjuk ki Önnek a megadott címre. Eredeti tintapatront akkor érdemes választani, ha csak a minőséget részesítjük előnyben és az ár nem annyira számít. Az általános tapasztalat az, hogy valamennyivel megbízhatóbbak az eredeti patronok, ezért drágábbak.

Fedezze fel az eredeti tintapatron kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos 

Keresés