Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

EPSON tintapatron

Rendezés:

EPSON eredeti tintapatronok

Nem véletlenül ugrik be szinte mindenkinek az Epson, aki bármilyen nyomtatással kapcsolatos terméket vásárolna. A kategória, amit a cég képvisel, meghaladja a legtöbb ezzel foglalkozó márkáét. Az Epson eredeti tintapatronok igen népszerűek, cégünk alig győzi utánrendelni azokat. Több, mint 500 eredeti Epson tintapatron található üzletünkben.

A tintapatron a tintasugaras nyomtatók, faxok és multifunkciós eszközök kicserélhető alkatrésze, amely a tintát tartalmazza. Minden tintapatronban van egy vagy akár több tintatartó rekesz, néhány gyártó egy chipet is beépít, ami kommunikál a nyomtatóval.

A tintapatron és a toner közötti különbség

A tintapatron és a toner két különböző technológiát különböztet meg, és a különbségük főként az alkalmazott nyomtatási elvben, a felhasznált anyagban és a felhasználási területben rejlik. A tintapatronok a nedves tintát használják a nyomtatásra. Ezek a patronok kis cseppeket permeteznek a papírra a nyomtatási folyamat során, és általában tintasugaras nyomtatókban használják őket. Ezek a nyomtatók színes vagy fekete-fehér nyomtatásra alkalmasak. A tonerek por állagú tintapigmenteket használnak. A tonerek nyomtatója a poros anyagot elektrosztatikusan vonzza és olvasztja fel a papíron, majd rögzíti azt, leginkább lézernyomtatókban és lézerfénymásolókban használják őket. A lézeres technológia gyorsabb és hatékonyabb nyomtatást tesz lehetővé, és általában fekete-fehér nyomtatásra használják őket.

A megfelelő tintapatron jelentősége

Akik gyakran használnak nyomtatót otthon vagy a munkájuk során, azok jól tudják, hogy tintapatron kulcsfontosságú kelléke a nyomtatásnak. Ha már rendelkezünk egy minőségi nyomtató készülékkel, érdemes hozzá illő, elsőosztályú tintapatront vásárolni, ha tökéletes végeredményt szeretnénk elérni. Az eredeti Epson tintapatronok biztosan nem okoznak csalódást, ugyanis a minőség és a megbízhatóság a cég különleges ismertetőjegye. A termékeket maga a gyártó készíti, így garantált, hogy a nyomtatókkal pontosan olyan minőségű papír anyagok készülnek el, amilyeneket mi elvárunk. Kisebb eséllyel akad majd problémánk az eredeti tintapatronokkal, hiszen egy utángyártott nyomtatópatronok esetén nagyobb a hibás, nem megfelelő működés kockázata.

Nagyszerű tulajdonságokkal rendelkező, igazán tartós, a legkülönfélébb színárnyalatú tintapatronok hatalmas kínálata érhető el webshopunkban, egyedülálló, állandó akciók keretében. Fedezd fel minőségi fekete színű eredeti tintapatronjaink egyikét vagy próbáld ki a gazdaságos multipack eredeti tintapatron csomagjaink valamelyikét! Termékeink leírása tartalmazza azok részletes paramétereit, a garancia időtartamát, a kapacitás mértékét és a kompatibilis nyomtatók listáját.

Kifogyott a festék a nyomtatódból és nem tudod, hogy pontosan milyen patron vagy toner való bele? Semmi gond, mert segít az Onlinetoner.hu egyszerűen kezelhető tonerkeresője! Csak a nyomtató típusára van szükség, amit leolvashatsz a készülékről. Pillanatok alatt találhatod meg a megfelelő terméket, amit aztán rövid határidővel szállítunk Neked a megadott címre. Egyes termékeink egyenesen a raktárunkból vagy beszállítóink raktárából, más árucikkeink pedig előrendelés útján érkeznek meg vásárlóinkhoz. Fedezd fel az Onlinetoner széles kínálatát és szerezd be a számodra szükséges, ideális nyomtatókelléket!

Keresés