Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Canon

Rendezés:

Canon eredeti tinták

Fedezze fel a minőségi nyomtatási kiegészítő kínálatunkat! Az Onlinetoner a legjobb nyomtatási kellékeket és kiegészítőket biztosítja az otthoni és az irodai használatra egyaránt. Elsőosztályú tinták, eredeti és utángyártott változatban is. Chipek, faxofóliák, hulladékgyűjtő tartályok, OPC hengerek és papíráru széles választéka webshopunkban. Egyéb kiegészítőink között karbantartó egységek, transzfer egységek, karbantartó dobozok, nyomtatócsomagok és további nyomtatási kellékek lelhetőek fel. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

Színvonalas kiegészítők, piacvezető, világhírű cégektől. Ebből is csak a legjobbat kínáljuk az Onlinetoner.hu-nál. Ismerje meg nagyszerű akcióinkat és folyamatos kedvezményeinket!

Tintapatronok és tonerek színes választéka

Akik gyakran használnak nyomtatót otthon vagy a munkájuk során, azok jól tudják, hogy tintapatron kulcsfontosságú kelléke a nyomtatásnak. Ha már rendelkezünk egy minőségi nyomtató készülékkel, érdemes hozzá illő, elsőosztályú tintapatront vásárolni, ha tökéletes végeredményt szeretnénk elérni. A tintapatron a tintasugaras nyomtatók, faxok és multifunkciós eszközök kicserélhető alkatrésze, amely a tintát tartalmazza. Minden tintapatronban van egy vagy akár több tintatartó rekesz, néhány gyártó egy chipet is beépít, ami kommunikál a nyomtatóval. Nagyszerű tulajdonságokkal rendelkező, igazán tartós, a legkülönfélébb színárnyalatú tintapatronok hatalmas kínálata érhető el webshopunkban, egyedülálló, állandó akciók keretében. Termékeink leírása tartalmazza azok részletes paramétereit, a garancia időtartamát, a kapacitás mértékét és a kompatibilis nyomtatók listáját. A tintapatronok és tonerek széles kínálatáért látogasson az Onlinetoner.hu-ra!

A nyomtatók működése

A CANON napjaink egyik legnagyobb multinacionális vállalata, amely a fényképezőgépek mellett nyomtatókkal, fénymásolókkal, szkennerekkel és multifunkcionális készülékek forgalmazásával foglalkozik.

A tintapatronok esetében feltűnhet, hogy a fekete mellett a kék, a magenta és a sárga színek érhetőek el. A nyomtatók ugyanis az elektromos megjelenítőknél megszokott RGB színtér helyett a CMYK skálát használják. A legtöbb esetben a különbség csak a technológiában észrevehető, azonban a CMYK megjelenítés minimálisan szűkebb skálája miatt, néha előfordul, hogy a nyomtatott kép eltér a monitoron látott megjelenéstől. Ezt könnyen megelőzhetjük azzal, hogy nyomtatás előtt, számítógépes program segítségével átnézzük a nyomtatni kívánt anyagot, a CMYK színskálán történő megjelenítésssel. A legnépszerűbb képszerkesztő szoftverek erre már gond nélkül képesek.

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag. A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni.

Onlinetoner.hu webáruház – Minden, ami nyomtatás. Rendeljen még ma, nem fogja megbánni!

Keresés