Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

SAMSUNG

Rendezés:

SAMSUNG utángyártott tonerek  -

A legjobb utángyártott SAMSUNG tonerek az OnlineToner-nél. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.

A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni. Kivétel ez alól a nem hőálló műanyag fólia. A tonerpor a tintatartóban helyezkedik el, ami egy kis tároló. A nyomtató összegyűjti a kellő mennyiségű tonert a tárolóból egy előhívó-berendezés segítségével. Az „előhívó” tulajdonképpen kicsi, negatív töltésű, mágneses szemcsék összessége. Ezek az apró szemcsék egy forgó, fém hengerre gyűlnek össze, ami végül „kihordja” a tonert a tárolóból. Az előhívó negatív töltésű szemcséi magukhoz vonzzák a pozitív töltésű toner részecskéket. A dobhoz érve a henger lesöpöri a szemcséket, és mivel az elektrosztatikus vázlat sokkal erősebb negatív töltéssel rendelkezik, mint az előhívó szemcséi, a dob végül bevonzza a tintarészecskéket.

Vannak, akik nem fogadják el, hogy léteznek termékek, amiknek az utángyártott változatával sincs semmilyen gond. A legjobb példa az Onlinetoner-nél kapható bármelyik utángyártott toner. 15 márka készletéből bárki kiválaszthatja a neki megfelelőt. A toner utángyártott változatai weblapunkon könnyedén megrendelhetők és hamar házhoz szállíthatók. Az utángyártott tonereket keresse az Onlinetoner webáruházában! Ezeknek az utángyártott tonereknek a legnagyobb előnyük egyértelműen az, hogy sokkal olcsóbbak, mint az eredeti társaik. Sokan ezért teszik le a voksukat mellettük.

Fedezze fel az eredeti toner és az utángyártott prémium toner kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma!

Keresés