Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

IBM

IBM utángyártott tonerek  -

A legjobb utángyártott IBM tonerek az OnlineToner-nél. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.

A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni. Kivétel ez alól a nem hőálló műanyag fólia. A tonerpor a tintatartóban helyezkedik el, ami egy kis tároló. A nyomtató összegyűjti a kellő mennyiségű tonert a tárolóból egy előhívó-berendezés segítségével. Az „előhívó” tulajdonképpen kicsi, negatív töltésű, mágneses szemcsék összessége. Ezek az apró szemcsék egy forgó, fém hengerre gyűlnek össze, ami végül „kihordja” a tonert a tárolóból. Az előhívó negatív töltésű szemcséi magukhoz vonzzák a pozitív töltésű toner részecskéket. A dobhoz érve a henger lesöpöri a szemcséket, és mivel az elektrosztatikus vázlat sokkal erősebb negatív töltéssel rendelkezik, mint az előhívó szemcséi, a dob végül bevonzza a tintarészecskéket.

Vannak, akik nem fogadják el, hogy léteznek termékek, amiknek az utángyártott változatával sincs semmilyen gond. A legjobb példa az Onlinetoner-nél kapható bármelyik utángyártott toner. 15 márka készletéből bárki kiválaszthatja a neki megfelelőt. A toner utángyártott változatai weblapunkon könnyedén megrendelhetők és hamar házhoz szállíthatók. Az utángyártott tonereket keresse az Onlinetoner webáruházában! Ezeknek az utángyártott tonereknek a legnagyobb előnyük egyértelműen az, hogy sokkal olcsóbbak, mint az eredeti társaik. Sokan ezért teszik le a voksukat mellettük.

Fedezze fel az eredeti toner és az utángyártott prémium toner kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma!

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés