Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

TOSHIBA tonerek

Rendezés:

TOSHIBA eredeti tonerek

A legjobb eredeti TOSHIBA tonerek az OnlineToner-nél. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.

A toner jelentősége

A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni. Kivétel ez alól a nem hőálló műanyag fólia. A tonerpor a tintatartóban helyezkedik el, ami egy kis tároló. A nyomtató összegyűjti a kellő mennyiségű tonert a tárolóból egy előhívó-berendezés segítségével. Az „előhívó” tulajdonképpen kicsi, negatív töltésű, mágneses szemcsék összessége. Ezek az apró szemcsék egy forgó, fém hengerre gyűlnek össze, ami végül „kihordja” a tonert a tárolóból. Az előhívó negatív töltésű szemcséi magukhoz vonzzák a pozitív töltésű toner részecskéket. A dobhoz érve a henger lesöpöri a szemcséket, és mivel az elektrosztatikus vázlat sokkal erősebb negatív töltéssel rendelkezik, mint az előhívó szemcséi, a dob végül bevonzza a tintarészecskéket.

Toshiba tonerek

A Toshiba nyomtatókhoz és más eszközökhöz tervezett tonerek és tintapatronok általában csak az adott nyomtatómodellhez vagy sorozathoz kompatibilisek. Nagyon fontos ellenőrizni, hogy a megvásárolt toner vagy tintapatron megfelel-e a használt nyomtatóhoz!

A Toshiba által gyártott tonerek általában jó minőségűek, és a megfelelő használattal kiváló nyomatminőséget biztosítanak. A minőségi tonerek használata fontos a dokumentumok professzionális megjelenése és a nyomtató hosszú élettartama szempontjából is. A Toshiba tonerek ára és elérhetősége változhat a piacon és a régióban.

Ajánlott több forrást is megvizsgálni, hogy megtaláljuk a legjobb árat és az eredeti Toshiba termékeket. Az Onlinetoner kínálata ebben is segít, észszerű áron teszi elérhetővé mindenki számára ezeket!

Nálunk a legjobb gyári tonereket találja meg! Böngésszen a megbízható, minőségi világmárkák között, ahol biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő terméket, legyen szó otthoni vagy irodai használatról. Nem nagy csoda, hiszen nevünkből adódóan (Onlinetoner) kötelességünk is az eredeti tonerek széles választékát kínálni vásárlóinknak. A toner eredeti változata mind a 17, általunk forgalmazott világcég esetében elsőosztályú, hosszú életű és megfizethető. Ha tőlünk rendeli, akkor biztosan nem fog csalódni, ez garantált.

Fedezze fel az utángyártott prémium toner és az utángyártott toner kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma!

Keresés