Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

RICOH tonerek

Rendezés:
Raktáron
22.015 Ft (17.335 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
9.188 Ft (7.235 Ft + ÁFA)
Raktáron
35.453 Ft (27.916 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
9.303 Ft (7.325 Ft + ÁFA)
Raktáron
30.198 Ft (23.778 Ft + ÁFA)
Raktáron
23.433 Ft (18.451 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
30.575 Ft (24.075 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
50.362 Ft (39.655 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
23.800 Ft (18.740 Ft + ÁFA)

RICOH eredeti tonerek

A legjobb eredeti Ricoh tonerek az OnlineToner-nél. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.

A toner működése

A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni. Kivétel ez alól a nem hőálló műanyag fólia.

A tonerpor a tintatartóban helyezkedik el, ami egy kis tároló. A nyomtató összegyűjti a kellő mennyiségű tonert a tárolóból egy előhívó-berendezés segítségével. Az „előhívó” tulajdonképpen kicsi, negatív töltésű, mágneses szemcsék összessége. Ezek az apró szemcsék egy forgó, fém hengerre gyűlnek össze, ami végül „kihordja” a tonert a tárolóból. Az előhívó negatív töltésű szemcséi magukhoz vonzzák a pozitív töltésű toner részecskéket. A dobhoz érve a henger lesöpöri a szemcséket, és mivel az elektrosztatikus vázlat sokkal erősebb negatív töltéssel rendelkezik, mint az előhívó szemcséi, a dob végül bevonzza a tintarészecskéket.

A Ricoh vállalat

A Ricoh egy népszerű japán vállalat, amely különböző irodai és számítógépes termékeket gyárt, beleértve a nyomtatókat is. A Ricoh tonerek fontos alkatrészek ezekben a nyomtatókban és más irodai eszközökben, és a vállalat számos különböző típust és modellt kínál a különböző igények kielégítésére. Amikor Ricoh tonert vásárol, fontos figyelembe venni a nyomtató típusát és modelljét, hogy biztosítsa a kompatibilitást. Az eredeti tonerek általában a legmegbízhatóbbak, mivel a gyártó saját specifikációihoz készítette őket, de más típusú tonerek is megfelelhetnek a nyomtatónk igényeinek. Néhány felhasználó inkább újratölthető tonereket választ, amelyeket újratöltési pontoknál vagy saját maguk által tölthetnek újra. Ezek általában ökológiai előnnyel is járnak, mivel csökkenthetik a hulladékot.

A legjobb tonerek egy helyen

Nálunk a legjobb gyári tonereket találja meg! Böngésszen a megbízható, minőségi világmárkák között, ahol biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő terméket, legyen szó otthoni vagy irodai használatról. Nem nagy csoda, hiszen nevünkből adódóan (Onlinetoner) kötelességünk is az eredeti tonerek széles választékát kínálni vásárlóinknak. A toner eredeti változata mind a 17, általunk forgalmazott világcég esetében elsőosztályú, hosszú életű és megfizethető. Ha tőlünk rendeli, akkor biztosan nem fog csalódni, ez garantált.

Fedezze fel az utángyártott prémium toner és az utángyártott toner kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma!

Keresés