Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

PHILIPS tonerek

Rendezés:

PHILIPS eredeti tonerek

A legjobb eredeti PHILIPS tonerek az OnlineToner-nél. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

A holland, multinacionális világítástechnikai és szórakoztató elektronikai termékeket gyártó PHILIPS céget 1891-ben alapították Eindhovenben. Ma a piac jelentős szereplője, ami köszönhető az általuk képviselt magas minőségnek, illetve olyan ismert fejlesztéseknek, mint a CD vagy röntgen, amit szintén nekik köszönhetünk. A nyomatók terén is hozzák a tőlük megszokott minőséget és megbízhatóságot.

Mi az a toner?

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé és a tintasugaras nyomtatóktól különbözővé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.

A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni. Kivétel ez alól a nem hőálló műanyag fólia. Ez azért van mert a lézernyomtató a kép fixálását úgy végzi el, hogy 200 Celsius-fokon “bevasalja” azt a papírba.

A tonerpor a tintatartóban helyezkedik el, ami egy kis tároló. A nyomtató összegyűjti a kellő mennyiségű tonert a tárolóból egy előhívó-berendezés segítségével. Az „előhívó” tulajdonképpen kicsi, negatív töltésű, mágneses szemcsék összessége. Ezek az apró szemcsék egy forgó, fém hengerre gyűlnek össze, ami végül „kihordja” a tonert a tárolóból. Az előhívó negatív töltésű szemcséi magukhoz vonzzák a pozitív töltésű toner részecskéket. A dobhoz érve a henger lesöpöri a szemcséket, és mivel az elektrosztatikus vázlat sokkal erősebb negatív töltéssel rendelkezik, mint az előhívó szemcséi, a dob végül bevonzza a tintarészecskéket.

A toner színei

A fekete festék mellett megtalálhatja az azúr (cyan), a lila (magenta) és a sárga (yellow) tonereket is. A nyomtatók ebből a négy színből alkotott CMYK színtér segítségével állítják elő a megfelelő végeredményt.

Nálunk a legjobb gyári tonereket találja meg! Böngésszen a megbízható, minőségi világmárkák között, ahol biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő terméket, legyen szó otthoni vagy irodai használatról. Nem nagy csoda, hiszen nevünkből adódóan (Onlinetoner) kötelességünk is az eredeti tonerek széles választékát kínálni vásárlóinknak. A toner eredeti változata mind a 17, általunk forgalmazott világcég esetében elsőosztályú, hosszú életű és megfizethető. Ha tőlünk rendeli, akkor biztosan nem fog csalódni, ez garantált.

Fedezze fel az utángyártott prémium toner és az utángyártott toner kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma!

Keresés