Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

LEXMARK tonerek

Rendezés:
Beszállítói raktáron
35.776 Ft (28.170 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
188.970 Ft (148.795 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
57.353 Ft (45.160 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
40.640 Ft (32.000 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
68.612 Ft (54.025 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
51.327 Ft (40.415 Ft + ÁFA)
Raktáron
38.703 Ft (30.475 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
55.480 Ft (43.685 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
63.779 Ft (50.220 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
58.426 Ft (46.005 Ft + ÁFA)

LEXMARK eredeti tonerek

A legjobb eredeti Lexmark tonerek az OnlineToner-nél. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó! A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.

A toner jelentősége

A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni. Kivétel ez alól a nem hőálló műanyag fólia.

A tonerpor a tintatartóban helyezkedik el, ami egy kis tároló. A nyomtató összegyűjti a kellő mennyiségű tonert a tárolóból egy előhívó-berendezés segítségével. Az „előhívó” tulajdonképpen kicsi, negatív töltésű, mágneses szemcsék összessége. Ezek az apró szemcsék egy forgó, fém hengerre gyűlnek össze, ami végül „kihordja” a tonert a tárolóból. Az előhívó negatív töltésű szemcséi magukhoz vonzzák a pozitív töltésű toner részecskéket. A dobhoz érve a henger lesöpöri a szemcséket, és mivel az elektrosztatikus vázlat sokkal erősebb negatív töltéssel rendelkezik, mint az előhívó szemcséi, a dob végül bevonzza a tintarészecskéket.

A Lexmark vállalat

A Lexmark egy ismert számítástechnikai vállalat, amely különböző irodai eszközöket, például nyomtatókat, szkennereket gyárt. A Lexmark tonerek fontos szerepet játszanak a nyomtatási folyamatban, mivel a megfelelő minőségű és kompatibilis toner kiválasztása lehetővé teszi a kiváló minőségű nyomtatást és hosszabb élettartamot a nyomtató számára. A Lexmark tonerek megbízható minőségűek és kiváló teljesítményt nyújtanak, de fontos figyelembe venni a nyomtatómodell specifikációit és az adott toner típusát, hogy azok megfelelően illeszkedjenek egymáshoz. A tonerek cseréjéről feltétlen gondoskodni kell, amikor a nyomtató üzenetet jelenít meg a toner szint alacsony vagy kifogyott állapotáról. Fontos, hogy az eredeti Lexmark tonereket használjuk, mivel ezek biztosítják a legjobb minőséget és kompatibilitást. Az olcsó, utángyártott tonerek lehetnek vonzóbbak az áruk miatt, de nem mindig teljesítenek olyan jól, mint az eredeti tonerek.

Nálunk a legjobb gyári tonereket találja meg! Böngésszen a megbízható, minőségi világmárkák között, ahol biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő terméket, legyen szó otthoni vagy irodai használatról. Nem nagy csoda, hiszen nevünkből adódóan (Onlinetoner) kötelességünk is az eredeti tonerek széles választékát kínálni vásárlóinknak. A toner eredeti változata mind a 17, általunk forgalmazott világcég esetében elsőosztályú, hosszú életű és megfizethető. Ha tőlünk rendeli, akkor biztosan nem fog csalódni, ez garantált.

Fedezze fel az utángyártott prémium toner és az utángyártott toner kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma!

Keresés