Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

KONICA MINOLTA tonerek

Rendezés:

KONICA MINOLTA eredeti tonerek

A legjobb eredeti KONICA MINOLTA tonerek az OnlineToner-nél. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

A KONICA MINOLTA japán cég, kifejezetten a nyomtatástechnológiában, illetve egyéb képtechnikai megoldásokban utazik. A Magicolor elnevezésű színes nyomtatók komoly sikereket értek el a piacon. 2005-ben kiérdemelték a legkisebb és legkönnyebb, színes, lézersugaras nyomtató címet, mindezt ráadásul egy rendkívül nagy felbontású, fotó minőségben dolgozó eszközzel érték el. Ma a Magicolor paletta az otthoni eszközöktől kezdve, a nagy ipari nyomtatókig mindenkinek megoldást kínál.

Miért van szükség tonerekre?

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé és különbözővé tintasugaras társaiktól. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.

A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner tehát lényegében száraz festék, nem pedig nedves. Ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni. Kivétel ez alól a nem hőálló műanyag fólia. A képalkotás során a rögzítés vasalással történik, a 200 Celsius-fokos hőmérséklet a műanyag fóliát megolvasztja.

A toner színpalettája

A tonerpor a tintatartóban helyezkedik el, ami egy kis tároló. A nyomtató összegyűjti a kellő mennyiségű tonert a tárolóból egy előhívó-berendezés segítségével. Az „előhívó” tulajdonképpen kicsi, negatív töltésű, mágneses szemcsék összessége. Ezek az apró szemcsék egy forgó, fém hengerre gyűlnek össze, ami végül „kihordja” a tonert a tárolóból. Az előhívó negatív töltésű szemcséi magukhoz vonzzák a pozitív töltésű toner részecskéket. A dobhoz érve a henger lesöpöri a szemcséket, és mivel az elektrosztatikus vázlat sokkal erősebb negatív töltéssel rendelkezik, mint az előhívó szemcséi, a dob végül bevonzza a tintarészecskéket. A színes nyomtatás színalkotása nem a számítógépen megszokott RGB, hanem a CMYK színtérrel történik. A képalkotás az azúr (cyan), lila (magenta), sárga (yellow), és a fekete, amely ebben az esetben kulcsszín (key), segítségével zajlik. Nálunk a legjobb gyári tonereket találja meg! Böngésszen a megbízható, minőségi világmárkák között, ahol biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő terméket, legyen szó otthoni vagy irodai használatról. Nem nagy csoda, hiszen nevünkből adódóan (Onlinetoner) kötelességünk is az eredeti tonerek széles választékát kínálni vásárlóinknak. A toner eredeti változata mind a 17, általunk forgalmazott világcég esetében elsőosztályú, hosszú életű és megfizethető. Ha tőlünk rendeli, akkor biztosan nem fog csalódni, ez garantált.

Fedezze fel az utángyártott prémium toner és az utángyártott toner kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma!

Keresés