Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

HP tonerek

Rendezés:
Raktáron
20.229 Ft (15.928 Ft + ÁFA)
Raktáron
20.928 Ft (16.479 Ft + ÁFA)
Raktáron
31.860 Ft (25.087 Ft + ÁFA)
Raktáron
28.583 Ft (22.506 Ft + ÁFA)
Raktáron
32.762 Ft (25.797 Ft + ÁFA)
Raktáron
28.063 Ft (22.097 Ft + ÁFA)
Raktáron
26.808 Ft (21.109 Ft + ÁFA)
Raktáron
18.160 Ft (14.299 Ft + ÁFA)
Raktáron
29.327 Ft (23.092 Ft + ÁFA)
Raktáron
18.890 Ft (14.874 Ft + ÁFA)
Raktáron
40.922 Ft (32.222 Ft + ÁFA)

HP eredeti tonerek

A legjobb eredeti HP tonerek az OnlineToner-nél. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé. Egyben ez teszi őket a tintasugaras nyomtatóktól különböbzővé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.

A toner működése

A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni. Kivétel ez alól a nem hőálló műanyag fólia. Mivel a finom port az égető henger körülbelül 200 Celsius-fokon “vasalja” rá a papírra, a sima műanyag felületet megolvasztja. Ezzel persze nem csak a végeredmény romlik, a nyomtató is könnyen tönkre mehet.

A tonerpor a tintatartóban helyezkedik el, ami egy kis tároló. A nyomtató összegyűjti a kellő mennyiségű tonert a tárolóból egy előhívó-berendezés segítségével. Az „előhívó” tulajdonképpen kicsi, negatív töltésű, mágneses szemcsék összessége. Ezek az apró szemcsék egy forgó, fém hengerre gyűlnek össze, ami végül „kihordja” a tonert a tárolóból. Az előhívó negatív töltésű szemcséi magukhoz vonzzák a pozitív töltésű toner részecskéket. A dobhoz érve a henger lesöpöri a szemcséket, és mivel az elektrosztatikus vázlat sokkal erősebb negatív töltéssel rendelkezik, mint az előhívó szemcséi, a dob végül bevonzza a tintarészecskéket.

A nyomtatás technológia esetén a fekete alapszín mellett, az azúr (cyan), lila (magenta) és sárga (yellow) árnyalatok keverésével alkotnak színes képeket. Ez eltér az elektromos megjelenítők által, leggyakrabban használt RGB színpalettától. A legtöbb esetben ez a felhasználói élményt nem befolyásolja. Egy pár árnyalat esetében azonban azt tapasztalhatjuk, hogy a nyomtatott kép eltér a monitoron látott párjától. Az ezzel járó kellemetlenségeket egyszerűen kiküszöbölhetjük, ha nyomtatás előtt ellenőrizzük a nyomtatandó anyagot CMYK megjelenésben is. A legnépszerűbb képszerkesztő programok képesek ennek a feladatnak a végrehajtására.

Minden toner egy helyen

Nálunk a legjobb gyári tonereket találja meg! Böngésszen a megbízható, minőségi világmárkák között, ahol biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő terméket, legyen szó otthoni vagy irodai használatról. Nem nagy csoda, hiszen nevünkből adódóan (Onlinetoner) kötelességünk is az eredeti tonerek széles választékát kínálni vásárlóinknak. A toner eredeti változata mind a 17, általunk forgalmazott világcég esetében elsőosztályú, hosszú életű és megfizethető. Ha tőlünk rendeli, akkor biztosan nem fog csalódni, ez garantált.

Fedezze fel az utángyártott prémium toner és az utángyártott toner kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma!

Keresés