Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

TINTAPATRON utángyártott

A tintapatron utángyártott változata az Onlinetonerhez hat különböző cég megbízható gyártósoráráról érkezik. A nyomtatás olcsóvá, mégis megbízhatóvá válik, ha ezek közül választja ki az ember, melyikre van szüksége. Ezek az utángyártott tintapatronok megfizethetők, még sincs az az érzése a vevőknek, hogy silány minőséget vásárolt.

A tintapatron a tintasugaras nyomtatók, faxok és multifunkciós eszközök kicserélhető alkatrésze, amely a tintát tartalmazza. Minden tintapatronban van egy vagy akár több tintatartó rekesz, néhány gyártó egy chipet is beépít, ami kommunikál a nyomtatóval.

Utángyártottnak nevezünk minden olyan nyomtatókelléket, mint például tintapatront, tonert és festékszalagot, amit nem az adott nyomtató gyártója állít elő. Tehát a nem eredeti nyomtatókellékeket utángyártottnak hívjuk. Alkalmas lenne ezekre a termékekre a kompatibilis vagy „for use” kifejezés is, de ezeket a megnevezéseket nem ismerik sokan. A tintapatronok esetében az egyszerű felépítésű modelleket gazdaságosabb legyártani, mint begyűjteni az üreseket, majd egy speciális eljárás szerint újra előállítani. Az utángyártott tintapatronok nagy előnye, hogy jelentősen olcsóbban szerezhetőek be az eredeti kiszereléseknél.

Tartós színű patronok és gazdaságos multipack kiszerelésű csomagok is megrendelhetőek webáruházunból. Széles kínálatunkban a nagyszerű világmárkák prémium kategóriás utángyártott tintapatronok érhetőek el. Fedezd fel a HP nyomtatópatron vagy Epson nyomtatópatron választékunkat! Termékeink leírása tartalmazza azok részletes paramétereit, a garancia időtartamát, a kapacitás mértékét és a kompatibilis nyomtatók listáját.

Eredeti tintapatront akkor érdemes választani, ha csak a minőséget részesítjük előnyben és az ár nem annyira számít. Az általános tapasztalat az, hogy valamennyivel megbízhatóbbak az eredeti patronok, ezért drágábbak.

Kifogyott a festék a nyomtatódból és nem tudod, hogy pontosan milyen patron vagy toner való bele? Semmi gond, mert segít az Onlinetoner.hu egyszerűen kezelhető tonerkeresője! Csak a nyomtató típusára van szükség, amit leolvashatsz a készülékről. Pillanatok alatt találhatod meg a megfelelő terméket, amit aztán rövid határidővel szállítunk Neked a megadott címre. Egyes termékeink egyenesen a raktárunkból vagy beszállítóink raktárából, más árucikkeink pedig előrendelés útján érkeznek meg vásárlóinkhoz. Fedezd fel az Onlinetoner széles kínálatát és szerezd be a számodra szükséges, ideális nyomtatókelléket!

Keresés