Menü

EGYÉB

Rendezés:
Beszállítói raktáron
15.691 Ft (12.355 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
9.785 Ft (7.705 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
28.124 Ft (22.145 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
135.617 Ft (106.785 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
17.799 Ft (14.015 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
8.814 Ft (6.940 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
8.331 Ft (6.560 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
106.547 Ft (83.895 Ft + ÁFA)

EGYEBEK

Fedezze fel a minőségi nyomtatási kiegészítő kínálatunkat! Az Onlinetoner a legjobb nyomtatási kellékeket és kiegészítőket biztosítja az otthoni és az irodai használatra egyaránt. Chipek, faxofóliák, hulladékgyűjtő tartályok, OPC hengerek és papíráru széles választéka webshopunkban. Egyéb kiegészítőink között karbantartó egységek, transzfer egységek, karbantartó dobozok, nyomtatócsomagok és további nyomtatási kellékek lelhetőek fel. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

Színvonalas kiegészítők, piacvezető, világhírű cégektől. Ebből is csak a legjobbat kínáljuk az Onlinetoner.hu-nál. Ismerje meg nagyszerű akcióinkat és folyamatos kedvezményeinket!

A legjobb tintapatronok és tonerek az Onlinetoner-nél

Akik gyakran használnak nyomtatót otthon vagy a munkájuk során, azok jól tudják, hogy tintapatron kulcsfontosságú kelléke a nyomtatásnak. Ha már rendelkezünk egy minőségi nyomtató készülékkel, érdemes hozzá illő, elsőosztályú tintapatront vásárolni, ha tökéletes végeredményt szeretnénk elérni. A tintapatron a tintasugaras nyomtatók, faxok és multifunkciós eszközök kicserélhető alkatrésze, amely a tintát tartalmazza. Minden tintapatronban van egy vagy akár több tintatartó rekesz, néhány gyártó egy chipet is beépít, ami kommunikál a nyomtatóval. Nagyszerű tulajdonságokkal rendelkező, igazán tartós, a legkülönfélébb színárnyalatú tintapatronok hatalmas kínálata érhető el webshopunkban, egyedülálló, állandó akciók keretében. Termékeink leírása tartalmazza azok részletes paramétereit, a garancia időtartamát, a kapacitás mértékét és a kompatibilis nyomtatók listáját.

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni.

Onlinetoner.hu webáruház – Minden, ami nyomtatás. Rendeljen még ma, nem fogja megbánni!

Keresés