Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Canon nyomtatófej

Rendezés:

Canon nyomtatófejek

Az eredeti nyomtatófej a nyomtató egyik legjobb barátja, egyben garancia a hosszútávú minőségre és megbízhatóságra. A nyomtatás nyomtatófej nélkül olyan, mint az autó motor nélkül. Ezért csak a legmegbízhatóbb márkákat érdemes választani. A Canon és a HP ilyenek, mi pedig garanciát vállalunk mindkét világmárkára.

A mikroszkopikus fúvókákkal ellátott nyomtatófej a tintasugaras nyomtatók fontos alkotóeleme, ugyanis az aprócska tintacseppeket viszi át a papírra. A jelenlegi nyomtatófejek akár 300 – 400 fúvókával is rendelkeznek. Ezért nem csoda, hogy a fúvókák számára való tekintettel a nyomtatófej a tintasugaras nyomtató legkritikusabb és a „legsérülékenyebb“ pontja.

Rossz nyomtatófej használata

A nem megfelelő nyomtatófej és további rossz minőségű kellékek használata hamar meghibásodáshoz vezethet. Elegendő ugyanis néhány szinte láthatatlan porszem vagy beszáradt tinta és már meg is született a probléma az eltömődött nyomtatófej formájában. A folytatást bizonyára nagyon jól ismered… Kezdetben a nyomtató csak elvétve produkál hibát. A kellemetlenség azonban többé-kevésbé ismétlődik, a helyzet romlik és végül a nyomtató már egyáltalán nem nyomtat. Ezt az élményt elkerülve válassz eredeti, nívós nyomtatási kellékeket!

A megfelelő fej kiválasztása után azonban sokat tehetsz azért, hogy a jövőben minimálisra csökkentsd a beszáradások számát. Egyrészt figyelni kell rá, hogy a tintasugaras nyomtató rendszertelen használata könnyen beszáradáshoz vezethet. Emellett ügyelni kell arra, hogy a tintapatronoknak is van lejárati idejük! Ez nem azt jelenti, hogy már a szavatossági idő lejárta után egy nappal használhatatlanok, azonban érdemes szem előtt tartani, hogy pár héttel, vagy hónappal utána már nagyban növekszik a beszáradás kockázata. Illetve olyan banális dolgok is hibát okozhatnak, mint a nyomtató nem megfelelő elhelyezése. Például nem érdemes az eszközt fűtőtest közelébe, vagy állandó napfénynek kitett helyre rakni.

Nyomtatófej márkák

A HP természetesen a nyomtatáson belül is garancia a minőségre. A HP kategória egy olyan kifejezés, amit mindenki ért, aki valaha vásárolt tőlük. Az eredeti HP nyomtatófejek oldalunkon 66 verzióban találhatóak meg, ezért nincs nehéz dolgod, ha ilyen terméket keresel. Mi garanciát adunk és kiszállítunk, Te pedig nyugodtan nyomtathatsz hatékonyan, jó sokáig és kifogástalan minőségben.

A Canon márkanév világszerte ismert, ha nyomtatásról van szó. A cég első fényképezőgépét még ugyan Nikon optikával dobták piacra, az azóta végbement fejlődés, önálló erőként is a világ élvonalába juttatta a japán vállalatot, ha nyomtatásról vagy fényképezésről van szó. A Canon nyomtatófej garantált minőséget biztosít otthoni és munkahelyi használatra egyaránt. Az eredeti nyomtatófejek tökéletes eredményt nyújtanak.

Eredeti nyomtatófejeink kiváló, fotólabor minőségű nyomtatást eredményeznek.  Nyomtatóeszközeink leírása tartalmazza azok részletes paramétereit, a garancia időtartamát, a kapacitás mértékét és a kompatibilis nyomtatók listáját. Egyes termékeink egyenesen a raktárunkból vagy beszállítóink raktárából, más árucikkeink pedig előrendelés útján érkeznek meg vásárlóinkhoz. Fedezd fel az Onlinetoner széles kínálatát és szerezd be a számodra szükséges, ideális nyomtatókelléket! Böngéssz a nagyszerű minőségű, eredeti Canon és HP nyomtatófejeink közt!

Keresés