Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

NYOMTATÓFEJ eredeti

Eredeti nyomtatófejek

Az eredeti nyomtatófej a nyomtató egyik legjobb barátja, egyben garancia a hosszútávú minőségre és megbízhatóságra. A nyomtatás nyomtatófej nélkül olyan, mint az autó motor nélkül. Ezért csak a legmegbízhatóbb márkákat érdemes választani. A Canon és a HP ilyenek, mi pedig garanciát vállalunk mindkét világmárkára.

A mikroszkopikus fúvókákkal ellátott nyomtatófej a tintasugaras nyomtatók fontos alkotóeleme, ugyanis az aprócska tintacseppeket viszi át a papírra. A jelenlegi nyomtatófejek akár 300 – 400 fúvókával is rendelkeznek. Ezért nem csoda, hogy a fúvókák számára való tekintettel a nyomtatófej a tintasugaras nyomtató legkritikusabb és a „legsérülékenyebb“ pontja. Elég csupán pár járat eltömődése, ahhoz, hogy a nyomtatófej hibásan működjön, vagy egyáltalán ne nyomtasson.

A nem megfelelő nyomtatófej és további rossz minőségű kellékek használata hamar meghibásodáshoz vezethet. Elegendő ugyanis néhány szinte láthatatlan porszem vagy beszáradt tinta és már meg is született a probléma az eltömődött nyomtatófej formájában. A folytatást bizonyára nagyon jól ismered… Kezdetben a nyomtató csak elvétve produkál hibát. A kellemetlenség azonban többé-kevésbé ismétlődik, a helyzet romlik és végül a nyomtató már egyáltalán nem nyomtat. Ezt az élményt elkerülve válassz eredeti, nívós nyomtatási kellékeket!

Nyomtatófej problémái

Egy pár tipp arra, hogy miként növelheted a nyomtatófej élettartamát. A tinta beszáradását okozhatja például  annak a lejárata. A patronok a szavatossági idejük után még használhatóak, azonban minden egyes eltelt héttel nagyban növekszik a beszáradás valószínűsége. Emellett ügyelni kell arra is, hogy hasonló eredményhez vezet a rendszertelen használat, illetve a nyomtató nem megfelelő elhelyezése is. A napra, vagy fűtőtest közelébe helyezett nyomtatóban nagyobb valószínűséggel szárad ki a tinta.

Számos nyomtató rendelkezik a nyomtatófej automata tisztítási funkciójával. Előfordulhat, hogy ennek segítségével még meg tudjuk menteni a nyomtatófejet, azonban sajnos ez sme minden esetben jelent megoldást. Ebben az esetben érdemes egy új nyomtatófejet beszerezni.

Széles választék

A HP természetesen a nyomtatáson belül is garancia a minőségre. A HP kategória egy olyan kifejezés, amit mindenki ért, aki valaha vásárolt tőlük. Az eredeti HP nyomtatófejek oldalunkon 66 verzióban találhatóak meg, ezért nincs nehéz dolgod, ha ilyen terméket keresel. Mi garanciát adunk és kiszállítunk, Te pedig nyugodtan nyomtathatsz hatékonyan, jó sokáig és kifogástalan minőségben.

A Canon márkanév világszerte ismert, ha nyomtatásról van szó. Garantált minőséget biztosít otthoni és munkahelyi használatra egyaránt. Az eredeti Canon nyomtatófejek tökéletes eredményt nyújtanak.

Eredeti nyomtatófejeink kiváló, fotólabor minőségű nyomtatást eredményeznek.  Nyomtatóeszközeink leírása tartalmazza azok részletes paramétereit, a garancia időtartamát, a kapacitás mértékét és a kompatibilis nyomtatók listáját. Egyes termékeink egyenesen a raktárunkból vagy beszállítóink raktárából, más árucikkeink pedig előrendelés útján érkeznek meg vásárlóinkhoz. Fedezd fel az Onlinetoner széles kínálatát és szerezd be a számodra szükséges, ideális nyomtatókelléket! Böngéssz a nagyszerű minőségű, eredeti Canon és HP nyomtatófejeink közt!

Keresés