Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

EPSON

Rendezés:
Beszállítói raktáron
2.718 Ft (2.140 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
927 Ft (730 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
8.763 Ft (6.900 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
3.594 Ft (2.830 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
11.468 Ft (9.030 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
8.325 Ft (6.555 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
11.798 Ft (9.290 Ft + ÁFA)
Beszállítói raktáron
10.890 Ft (8.575 Ft + ÁFA)

EPSON eredeti festékszalagok  -

Sok más nyomtatási termékhez, kiegészítőhöz hasonlóan a festékszalag is az eredeti verzióban számít a legjobb megoldásnak. Az Onlinetoner.hu az Epson termékeit ajánlja a vásárlói figyelmébe. Ha megbízható, pontos, a nyomtatás problémáit mindig elkerülő megoldásra van szüksége, akkor az eredeti festékszalagok mindig a rendelkezésre állnak cégünk weboldalán.

Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó!

Színvonalas kellékek és kiegészítők, piacvezető, világhírű cégektől. Ebből is csak a legjobbat kínáljuk az Onlinetoner.hu-nál. Ismerje meg nagyszerű akcióinkat és folyamatos kedvezményeinket!

A legjobb tintapatronok és tonerek az Onlinetoner-nél

Akik gyakran használnak nyomtatót otthon vagy a munkájuk során, azok jól tudják, hogy tintapatron kulcsfontosságú kelléke a nyomtatásnak. Ha már rendelkezünk egy minőségi nyomtató készülékkel, érdemes hozzá illő, elsőosztályú tintapatront vásárolni, ha tökéletes végeredményt szeretnénk elérni. A tintapatron a tintasugaras nyomtatók, faxok és multifunkciós eszközök kicserélhető alkatrésze, amely a tintát tartalmazza. Minden tintapatronban van egy vagy akár több tintatartó rekesz, néhány gyártó egy chipet is beépít, ami kommunikál a nyomtatóval. Nagyszerű tulajdonságokkal rendelkező, igazán tartós, a legkülönfélébb színárnyalatú tintapatronok hatalmas kínálata érhető el webshopunkban, egyedülálló, állandó akciók keretében. Termékeink leírása tartalmazza azok részletes paramétereit, a garancia időtartamát, a kapacitás mértékét és a kompatibilis nyomtatók listáját.

A lézernyomtatókat vagy fénymásolókat a tonerek teszik különlegessé. De tulajdonképpen mi is az a toner? A toner egy elektronikus töltéssel rendelkező por, melynek két fő alkotóeleme a festék és a műanyag.A festék adja meg a színt, például a fekete-fehér nyomtatóknál a fekete színt a szövegekhez és a képekhez. Az említett festéket műanyag összetevőkkel vegyítik, így tud megolvadni a toner, amikor a nyomtatás során a beégetőműbe kerül. A toner ezen tulajdonsága miatt előnyösebb választásnak minősül, mint a folyékony testvére. Például ez a festék bármilyen papír szöveteibe bele tud ivódni, ami azt jelenti, hogy nem fog szétfolyni és elkenődni.

Onlinetoner.hu webáruház – Minden, ami nyomtatás. Rendeljen még ma, nem fogja megbánni!

Keresés