Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

BROTHER

Rendezés:

BROTHER utángyártott dobegységek  -

Böngésszen az utángyártott BROTHER dobegységeink között! A dobegység utángyártott kategóriában is megbízható kell, hogy legyen. Cégünknél jól tudjuk, hogy sokan kételkednek az utángyártott termékekben, pedig ebben is csak prémiumkategóriát forgalmazunk. Legyen szó bármelyik utángyártott dobegységről, a tökéletes minőség minden esetben több évre garantált. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó az Onlinetoner jóvoltából!

A dobegység, másnéven drum fontos alkatrész, ugyanis tartalmazza a képet előhívó fényhengert, melyet lézersugárral vagy LED-del megvilágítva a forgó dob negatív elektrosztatikus töltést kap, így a festékport könnyen magához vonzza a képalkotáshoz. A festék a dob forgása közben az erősebb töltéssel rendelkező papír fölé érve a papírra helyezi a megalkotott kép szerint a festékanyagot, mely majd a fixáló egység hengerei között égnek be a papír rostszálai közé, biztosítva a nyomat tartósságát a papíron.

A nyomtató a dobegység segítségével nyomtat a papírra. Előfordulhat, hogy a dobegységet cserélni kell. Ha az LCD-kijelzőn az „Alkatrész csere Dob” üzenet jelenik meg, a dobegység élettartama hamarosan lejár, és itt az ideje, hogy újat vásároljon. Még ha az LCD-kijelzőn az Alkatrész csere Dob üzenet látható, egy ideig folytathatja a nyomtatást a dobegység lecserélése nélkül. Ha azonban lényegesen romlik a nyomtatás minősége, akkor ki kell cserélni a dobegységet.

A dobegység egyértelműen fogyó eszköz, így bizonyos időközönként ki kell cserélni. Ajánlott még időben beszerezni az új alkatrészt, hogy a nyomtatási folyamatok gördülékenyen működjenek, és a nyomtató műszaki állapota is kifogástalan legyen. Gondoskodjon a nyomtatója szakszerű és precíz működéséről minőségi dobegységek segítségével! Számos tényező befolyásolja a dob élettartamát, például a hőmérséklet, a páratartalom, a papír típusa, és hogy mennyi festéket használ az egyes munkafeladatokhoz. A dobegység becsült élettartama körülbelül 25 000 oldal. A ténylegesen kinyomtatott oldalak száma azonban kevesebb is lehet a becsült értéknél.

Fedezze fel az eredeti dobegység kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma, nem fogja megbánni!

Keresés