Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

RICOH

Rendezés:

RICOH  eredeti dobegységek

Böngésszen az eredeti RICOH dobegységeink között! Nem tudja, hogy mi az a dobegység? Ha szerencséje van, sosem fogja megtanulni és nem lesz rá szüksége. Ehhez azonban olyan alkatrészre van szüksége, amelyik a legritkább esetben hibásodik meg, ebből csak minőségit érdemes választani.

Az Onlinetoner.hu kínálatában szereplő márkák a nyomtatás első számú képviselői. Önnek csak a nyomatójához passzoló dobegységet kell megtalálnia. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó az Onlinetoner jóvoltából!

A RICOH vállalat

A RICOH egy japán multinacionális vállalat, amely széles körű irodai és ipari eszközöket és megoldásokat kínál. A világ egyik vezető vállalata a dokumentumkezelési és irodai automatizálási területen, és számos olyan terméket és szolgáltatást kínál, amelyek segítenek az ügyfeleknek hatékonyabban kezelni a dokumentumokat és növelni a munkahelyi produktivitást.

A RICOH széles termékportfóliót kínál, amely magában foglalja a lézernyomtatókat, fénymásolókat, digitális irodai gépeket, projektoreket, kamerákat, szoftvermegoldásokat és még sok más irodai és ipari eszközt. A vállalat innovatív technológiákat alkalmaz azért, hogy a legújabb piaci igényeket kielégítse. A RICOH elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és olyan környezetbarát technológiákat és termékeket fejleszt, amelyek csökkentik az energiafogyasztást és a környezeti hatásokat. A vállalat részt vesz különböző fenntarthatósági kezdeményezésekben és vállalati társadalmi felelősségvállalási programokban.

A dobegység funkciója

A dobegység, másnéven drum fontos alkatrész, ugyanis tartalmazza a képet előhívó fényhengert, melyet lézersugárral vagy LED-del megvilágítva a forgó dob negatív elektrosztatikus töltést kap, így a festékport könnyen magához vonzza a képalkotáshoz. A festék a dob forgása közben az erősebb töltéssel rendelkező papír fölé érve a papírra helyezi a megalkotott kép szerint a festékanyagot, mely majd a fixáló egység hengerei között égnek be a papír rostszálai közé, biztosítva a nyomat tartósságát a papíron.

A nyomtató a dobegység segítségével nyomtat a papírra. Előfordulhat, hogy a dobegységet cserélni kell. Ha az LCD-kijelzőn az „Alkatrész csere Dob” üzenet jelenik meg, a dobegység élettartama hamarosan lejár, és itt az ideje, hogy újat vásároljon. Még ha az LCD-kijelzőn az Alkatrész csere Dob üzenet látható, egy ideig folytathatja a nyomtatást a dobegység lecserélése nélkül. Ha azonban lényegesen romlik a nyomtatás minősége, akkor ki kell cserélni a dobegységet.

A dobegység egyértelműen fogyó eszköz, így bizonyos időközönként ki kell cserélni. Ajánlott még időben beszerezni az új alkatrészt, hogy a nyomtatási folyamatok gördülékenyen működjenek, és a nyomtató műszaki állapota is kifogástalan legyen. Gondoskodjon a nyomtatója szakszerű és precíz működéséről minőségi dobegységek segítségével! Számos tényező befolyásolja a dob élettartamát, például a hőmérséklet, a páratartalom, a papír típusa, és hogy mennyi festéket használ az egyes munkafeladatokhoz. A dobegység becsült élettartama körülbelül 25 000 oldal. A ténylegesen kinyomtatott oldalak száma azonban kevesebb is lehet a becsült értéknél.

Fedezze fel az utángyártott dobegység kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma, nem fogja megbánni!

Keresés