Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

OKI

Rendezés:

OKI eredeti dobegységek

Böngésszen az eredeti OKI dobegységeink között! Nem tudja, hogy mi az a dobegység? Ha szerencséje van, sosem fogja megtanulni és nem lesz rá szüksége. Ehhez azonban olyan alkatrészre van szüksége, amelyik a legritkább esetben hibásodik meg, ebből csak minőségit érdemes választani. Az Onlinetoner.hu kínálatában szereplő márkák a nyomtatás első számú képviselői. Önnek csak a nyomatójához passzoló dobegységet kell megtalálnia. Válassza a megbízhatóságot és a modern, innovatív megoldásokat, ha nyomtatásról van szó az Onlinetoner jóvoltából!

Az OKI vállalat

Az OKI, vagy teljes nevén OKI Electric Industry Co., Ltd., egy japán székhelyű vállalat, amely különböző információs és kommunikációs technológiák területén tevékenykedik, mára már globális méretű vállalattá nőtte ki magát. Az OKI tevékenységi területei közé tartoznak például az irodai és kereskedelmi nyomtatók, fénymásolók, faxgépek és multifunkciós eszközök gyártása és értékesítése. Emellett az OKI elektronikai komponenseket és telekommunikációs eszközöket is gyárt, amelyek segítik a vállalatokat és intézményeket az információkezelés terén. Az OKI célja az innováció és a minőség előmozdítása az informatikai és telekommunikációs iparágban. Az üzleti szektorban és az otthoni felhasználók számára egyaránt fejleszt termékeket, amelyek segíthetnek hatékonyabbá tenni a munkafolyamatokat és növelni a termelékenységet.

A dobegység működése

A dobegység, más néven drum fontos alkatrész, ugyanis tartalmazza a képet előhívó fényhengert, melyet lézersugárral vagy LED-del megvilágítva a forgó dob negatív elektrosztatikus töltést kap, így a festékport könnyen magához vonzza a képalkotáshoz. A festék a dob forgása közben az erősebb töltéssel rendelkező papír fölé érve a papírra helyezi a megalkotott kép szerint a festékanyagot, mely majd a fixáló egység hengerei között égnek be a papír rostszálai közé, biztosítva a nyomat tartósságát a papíron.

A nyomtató a dobegység segítségével nyomtat a papírra. Előfordulhat, hogy a dobegységet cserélni kell. Ha az LCD-kijelzőn az „Alkatrész csere Dob” üzenet jelenik meg, a dobegység élettartama hamarosan lejár, és itt az ideje, hogy újat vásároljon. Még ha az LCD-kijelzőn az Alkatrész csere Dob üzenet látható, egy ideig folytathatja a nyomtatást a dobegység lecserélése nélkül. Ha azonban lényegesen romlik a nyomtatás minősége, akkor ki kell cserélni a dobegységet.

A dobegység egyértelműen fogyó eszköz, így bizonyos időközönként ki kell cserélni. Ajánlott még időben beszerezni az új alkatrészt, hogy a nyomtatási folyamatok gördülékenyen működjenek, és a nyomtató műszaki állapota is kifogástalan legyen. Gondoskodjon a nyomtatója szakszerű és precíz működéséről minőségi dobegységek segítségével! Számos tényező befolyásolja a dob élettartamát, például a hőmérséklet, a páratartalom, a papír típusa, és hogy mennyi festéket használ az egyes munkafeladatokhoz. A dobegység becsült élettartama körülbelül 25 000 oldal. A ténylegesen kinyomtatott oldalak száma azonban kevesebb is lehet a becsült értéknél.

Fedezze fel az utángyártott dobegység kínálatunkat is! Hatalmas választék, folyamatos kedvezmények és egyedülálló akciók az OnlineToner webáruháznál. Rendeljen még ma, nem fogja megbánni!

Keresés